YHTEYSTIEDOT

OTA YHTEYTTÄ

Teemme projekteja ympäri Suomen.
Empiros Oy tekee yhteistyötä eri rahoittajatahojen kanssa.
Olemme ELY-keskuksen valitsema yrityskehityskonsultti.

ASIANTUNTIJAT

Heidi Keso
Dosentti, KTT, Empiros Oy:n toimitusjohtaja, liiketoiminnan kehittäjä
Heidi toimii organisaatioiden johtamistyön, strategiaprosessien, muutoksen johtamisen ja osaamisen johtamisen toteuttajana mikro-, pk- ja suurissa yrityksissä yksityisellä sekä julkisella sektorilla yli 20 vuoden kokemuksella. Lisäksi hän luennoi, kouluttaa ja kirjoittaa sekä tieteellisiä että toimeksianto-tutkimuksia. Hän on toiminut EU:n hankearvioijana Brysselissä useasti sekä koordinoinut neljä vuotta kestänyttä Tekesin yrityskehitys- ja tutkimusohjelmaa.

Soita! Puh. +358 400 55 4433

Kristiina Hiukka
FM, sertifioitu johtoryhmien ja tiimien valmentaja
Hiukka on toiminut yli 20 vuotta kansainvälisten yritysten johtajien ja johtotiimien valmentajana USA:ssa ja Suomessa. Hänellä on vankka kokemus valmennuksen vaikutuksista työn tuloksellisuuteen.

Hän on menestyksellisesti rakentanut ja jalkauttanut yrityksen viestintästrategioita sekä valmentanut tiimien vuorovaikutustaitoja tuloksellisuuden saavuttamiseksi. Hän toimii myös Suomen kunniakonsulina Washingtonin osavaltiossa ja on kirjoittanut useita kirjoja.

    Ranja Aukee
    YTT, sosiaalipolitiikan ja terveydenhuollon lehtori emerita
    Ranjalla on vahva kokemus sekä terveydenhuollon ja sosiaalipolitiikan käytännöstä että tutkimuksesta. Hän on perehtynyt kansanterveystieteeseen ja avoterveydenhuoltoon.

    Hän on tutkinut, kouluttanut ja ohjannut hoiva-alan laatua tutkivia opinnäytetöitä. Lisäksi hänellä on psyko- ja sosiodraamakoulutus sekä hän on Kaiku-työhyvinvoinnin kehittäjä. Hän on pitänyt lukuisia luentoja ja tehnyt tutkimusta useista eri terveydenhuollon osa-alueista eri yliopistoissa (Helsinki, Oulu, Tampere).