VIESTINTÄ

VIESTINTÄ JA MARKKINOINTI

Ota markkinointiviestintä tehokkaasti käyttöösi. Rakennamme vaikuttavia viestejä tekstein,
kuvin ja videoin kaikkiin mahdollisiin kanaviin organisaatiosi tarpeitten mukaan.

SUUNNITTELU JA KONSULTOINTI

Markkinoinnin ja viestinnän kehittämispalvelut yrityksesi tarpeisiin: nettisivujen uudistaminen, somekanavien käyttöönotto ja kehittäminen, strategioiden ja kampanjoiden suunnittelu ja jalkautus, medioiden haltuunotto. 

VAIKUTTAVIA VIESTEJÄ SANOIN JA KUVIN

Kiinnostuksen syntymiseen on aikaa yksi silmäys. Kun se on tehty, voit kertoa asiasi loppuun vaikuttavasti.  Teemme kaikenlaisia sisältöjä tarpeittesi mukaan: blogikirjoituksia, tiedotteita, esitteitä, uutiskirjeitä… Tarinoissamme kertovat sekä sanat että kuvat.

BRÄNDIT JA TARINALLISTAMINEN

Huolellisesti mietitty brändi luo pohjan erottumiselle ja näkymiselle.  Vain siten voit tavoittaa asiakkaasi viestien valtavassa tulvassa. Ota meidät avuksesi kasvattamaan brändiäsi vahvan tarinan voimalla.

VAIKUTTAVIA VIESTEJÄ VIDEOIN

Videot valtaavat alaa! Esittele yrityksesi parin minuutin videolla tai näytä järjestämästäsi tilaisuudesta parhaat palat hauskasti työstettynä elokuvamaisena tarinana. Ideoimme, käsikirjoitamme, ohjaamme, kuvaamme ja editoimme kaiken julkaisuvalmiiksi.

JOURNALISTINEN TYÖ

Toimittajan osaamisella, asenteella ja etiikalla tuotettuja tarinoita lehtiin ja audiovisuaalisiin medioihin kaikilta elämän alueilta kohderyhmien mukaan.

EDITOINTI JA STILISOINTI

Oikolukua, valmiiden tekstien terävöittämistä ja tyylin selkiyttämistä. Kuvien käsittelyä. Kysy myös taitto- ja käännöstöistä.