Yrittäjäksi ryhtyminen on iso päätös ja vaatii rohkeutta. Erityisesti sitä vaaditaan yrittämisen alkumetreillä, kun kaikki asiat olisi otettava haltuun nopeasti.

Yrittäjyysbuusti voi olla juuri sinun tarpeisiisi sopiva mahdollisuus. Nyt sinulla on todennäköisesti hetki aikaa hioa liiketoimintasuunnitelmasi viimeisetkin yksityiskohdat kuntoon, miettiä kilpailuetuasi ja panostaa sen näkyväksi tekemiseen.

Mikäli olet vasta aloittanut, etkä ole vielä laatinut ensimmäistä tilinpäätöstäsi, meillä on sinulle hyviä uutisia. Tuoreet pirkanmaalaiset yrittäjät saavat maksutonta asiantuntija-apua yrityksensä kehittämiseen ELY-keskuksen Yrittäjyysbuustista. Hanketta on jatkettu niin, että vielä tämän kevään ajan sinulla on mahdollisuus päästä mukaan. Nyt kannattaa toimia ripeästi!

Autamme sinut alkutaipaleelle

Me olemme yhteistyökumppanimme Hybridiviestintä Effet Oy:n kanssa Yrittäjyysbuustin palveluntuottajia. Suuntaamme palvelumme aloittaneille yrittäjille, eli jo ensi askeleet toiminnassaan ottaneille. Jos tarvitset tietoa ja henkilökohtaista tukea markkinoinnissa ja viestinnässä, tuotteistamisessa ja palvelumuotoilussa tai ylipäätään toiminnan kehittämisessä, Empiros ja Effet ovat oikeat asiantuntijat keskustelukumppaniksesi.

Käynnistämme palveluyhteistyön tutustumalla sinuun ja yrityksesi liikeideaan. Kuulemme, mitkä ovat pahimmat kompastuskivet ja mitä apuja tarvitset, että yrittäjän arkesi sujuisi hyvin. Palvelussa käytämme tapaamisten apuna erilaisia liiketoiminnan suunnittelupohjia ja palvelumuotoilun menetelmiä.

Tuloksena yhteistyöstämme saat selkeitä suuntaviivoja, askelmerkeejä ja kirkkaita oivalluksia, joiden avulla luotsaat toimintaasi suunnitelmallisesti ja tuloksellisesti eteenpäin.

Toimi ripeästi, meiltä saat lisätietoa

Toimi siis ripeästi ja ota yhteyttä meihin. Ohjeistamme sinut TE-palveluiden asiakkaaksi ja kuinka pääset palveluun mukaan palvelualusta.fi-sivuston kautta.

Lisätietoja saat meiltä, ota yhteyttä:

Empiros Oy, Heidi Keso, p. 0400 554 433, heidi.keso@empiros.fi

Hybridiviestintä Effet Oy, Sirpa Virtanen, p. 050 3518219, sirpa.virtanen@effet.fi