Onnittelut yrittäjäksi ryhtyneille!

Mikäli yritystoimintasi on vielä alkuvaiheessa ja et ole vielä laatinut ensimmäistä tilinpäätöstä, meillä on sinulle hyviä uutisia. Tuoreet pirkanmaalaiset yrittäjät saavat maksutonta asiantuntija-apua yrityksensä kehittämiseen ELY-keskuksen Yrittäjyysbuustista.

Empiros ja Effet – asiantuntijatiimi apunasi

Empiros Oy kuuluu kumppaninsa Hybridiviestintä Effetin kanssa Yrittäjyysbuustin palveluntuottajiin. Me suuntaamme palvelumme jo aloittaneille yrittäjille, eli kun yritystoimintasi alussa tarvitset tietoa ja henkilökohtaista tukea markkinoinnissa ja viestinnässä, tuotteistamisessa ja palvelumuotoilussa tai ylipäätään toiminnan kehittämisessä, Effet ja Empiros ovat tähän oikeat asiantuntijat.

– Meillä on mittava kokemus toiminnasta eri alojen yritysten kanssa sekä laaja osaaminen liiketoiminnan kehittämisestä ja markkinointiviestinnästä. Tavoitteemme on, että pääset neuvoillamme eteenpäin ja yrityksesi saa ilmaa siipiensä alle, Heidi Keso Empiroksesta kertoo.

– Käynnistämme palveluyhteistyön tutustumalla sinuun ja yrityksesi liiketoimintasuunnitelmaan. Kuulemme, mitkä ovat pahimmat kompastuskivet ja mitä apuja tarvitset, että yrittäjän arkesi helpottuisi. Palvelussa käytämme face-to-face-tapaamisia, erilaisia liiketoiminnan suunnittelupohjia ja palvelumuotoilun menetelmiä. Tuloksena yhteistyöstämme saat selkeitä suuntaviivoja ja kirkkaita oivalluksia, joiden avulla luotsaat toimintaasi suunnitelmallisesti ja tuloksellisesti eteenpäin, Sirpa Virtanen Hybridiviestintä Effetistä lupaa.

Kuinka sinä voit saada tätä tukea?

Kuulet lisää palvelusta ottamalla yhteyttä meihin tai ottamalla yhteyttä Pirkanmaan TE-toimistoon Yrittäjyysbuusti-asioissa. Hakija voi olla yritystunnuksen omaava opiskelija tai yrityksen juuri perustanut pirkanmaalainen henkilö.

Lisätietoja saat meiltä:
Empiros Oy, Heidi Keso, p. 0400 554 433, heidi.keso@empiros.fi
Hybridiviestintä Effet Oy, Sirpa Virtanen, p. 050 3518219, sirpa.virtanen@effet.fi
Tutustu Yrittäjyysbuusti-palveluun tästä www.palvelualusta.fi