Tekesin innovaatioseteli

Innovaatiokeskus TEKESin haku on avoinna 7.8.2017 alkaen. Seteli on tarkoitettu pk-yrityksille paikkakunnasta riippumatta. Tällä setelillä voit ostaa Empiroksen palveluita yrityksesi kehittämistarpeisiin. Setelin voi käyttää esimerkiksi seuraaviin tarjoamiimme palveluihin: uuden tuote- tai palveluidean markkinakelpoisuuden arviointi, uuden palvelun muotoilustrategian laatiminen tai kansainvälistymisen suunnittelu ja rahoitushaku. Katso lisää Tekesin sivuilta –  https://www.tekes.fi/rahoitus/pk-yritys/innovaatioseteli/ – löydät palvelumme hakusanalla Empiros.

Tredea Oy:n innovaatioseteli
Tredean (Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö) innovaatiosetelien haku avautuu 4.9.2017.  Setelillä voi ostaa esimerkiksi seuraavia Empiroksen palveluja: kansainvälistymisen suunnittelu ja rahoitushaku, palvelumuotoilu, uuden tuotteen tai palvelun markkinakelpoisuuden arviointi tai palvelun protoilu. Seteli sopii yrityksille, joiden toiminta tai uusi idea liittyyy Tredean nimeämiin teemoihin: uudistuva teollisuus, hyvinvointi- ja terveysteknologia, älykkään kaupungin ratkaisut, IoT sekä älykäs liikkuminen.

Asiakkaillamme on erittäin hyviä kokemuksia innovaatioseteleiden käytöstä. Ota yhteyttä ja keskustellaan setelin sopivuudesta kehityshankkeeseesi! Heidi Keso, 0400 55 44 33 ja Eeva Korhonen, 050 483 6166.